Kom på intranettet hjemmefra

DATE: 12th april 2021

AUTHOR: nicklas

Intranettet har i mange år været det sted, hvor medarbejdere i virksomheder kan finde fælles informationer. Det er noget, som mange medarbejdere gør brug af i hverdagen for at holde sig opdateret om, hvad der sker i virksomheden af nye tiltag, men det kan også være mødereferater eller håndbogen over personalepolitik, som man finder på intranettet.

Det seneste år er mange flere danskere begyndt at arbejde hjemmefra som følge af corona-epidemien, og det der begyndte som en nødløsning – nemlig at vi skulle arbejde hjemme og holde afstand – er nu blevet new normal på mange arbejdspladser. Et stigende antal virksomheder forventer mere hjemmearbejde fremover. Det vil give en større fleksibilitet og bedre balance mellem familie- og arbejdsliv for medarbejderne, og det vil samtidig gøre det muligt for virksomhederne at spare på udgifter til erhvervskontorer, når medarbejderne i højere grad kan arbejde fra deres eget hjem. Hos Microsoft forventer man også, at arbejde i fremtiden i stigende grad vil blive udført hjemmefra.

Vidensdeling og kommunikation med Omnia intranet

Er du en af de mange, som arbejder hjemmefra, så har du sikkert også en mening om, hvorvidt du ønsker at arbejde hjemmefra eller ej i fremtiden. For nogle er det alle tiders, at de selv kan indrette deres arbejdsdag, imens andre savner samværet med kollegerne og finder det mere besværligt at kommunikere. Men heldigvis findes der gode intranetløsninger som Omnia intranet, som virksomheder kan investere i. Dermed får medarbejderne de optimale muligheder for at kommunikere via intranettet, hvilket gør arbejdsdagen nemmere og mere fleksibel. Dertil kan man lave vidensdeling, hvilket også betyder meget i mange virksomheder. Så med Omnia intranet som en del af din arbejdsdag kan du stadig have en tæt dialog og arbejdsrelation med dine kolleger, også når du arbejder hjemmefra.

God brugeroplevelse for medarbejderne

Som medarbejder i en digital virksomhed er det vigtigt, at man har nogle arbejdsredskaber, som er brugervenlige, og det er Omnia Intranet. Det er meget intuitivt, og kan anvendes sammen med Office 365. Arbejder du i teams, så kan Omnia Intranet hjælpe med nemmere at få opgaver fra hånden. Fremtiden bliver som sagt mere og mere digital, og det skal vi vænne os til. Men heldigvis udvikles der gode digitale løsninger, som både medarbejdere og virksomheder kan få stor glæde af at anvende i hverdagen, hvor det skaber større effektivitet. Nogle virksomheder får også mere effektive medarbejdere ved at lade dem arbejde 4 dage om ugen og give dem fri en dag om ugen. Vi følger de mange spændende muligheder på fremtidens arbejdspladser her på bloggen.


Copyright 2024. NsThemes WordPress Theme.

blogostrap