Sådan passer du bedst på din smartphone og dine filer

DATE: 28th august 2021

AUTHOR: nicklas

Smartphones er som navnet nok så rigtigt antyder super “smarte”, og for at sige det rent ud, så er de efterhånden for de fleste af os også helt uundværlige i dagligdagen. Derfor kan det næppe overraske dig når du får at vide, at du bør passe godt på din dyre nye mobil. For selvom du muligvis er dækket via forsikringen, såfremt din telefon tager skade, så er det ikke desto mindre super ærgerligt når det sker, og du risikerer endda i samme ombæring samtidig at miste alle dine personlige billeder, filer osv. Her giver vi dig derfor et par gode råd til hvordan du bedst passer på din smarte telefon, samt på dine personlige filer.

Et cover er smart, og det kan redde din telefon

Er du nogensinde kommet til at tabe din telefon ved et uheld? Det er sket for de fleste af os, og det er næsten umuligt at undgå. Husk derfor altid at smide et cover på din mobil. Har du f.eks. den smarte nye iPhone 11, så køb dette smarte cover til den på hjemmesiden https://mobiltasken.dk/iphone-11-6.1/ i dag. Med coveret på telefonen, er den sikret langt bedre i tilfælde af, at du uheldigvis skulle tabe den.

Er du hoppet på clouden?

Kender du til det der med at “gemme filer i skyen”? Hvis det er helt sort snak for dig, så bare rolig. Det er nemlig super enkelt. Det handler egentlig blot om, at du opretter en bruger hos f.eks. Apple, Google eller Microsoft, og at du efterfølgende sætter din mobil til automatisk at gemme dine filer på deres respektive servere. Dermed gemmes filerne “i skyen”, og så er de sikret, uanset om din mobil skulle gå i stykker.

Overvej en forsikring

Det sidste råd, vi har klar til dig, er at overveje en forsikring på din mobil. Nogle gange kan du få en gratis i et par måneder, i forbindelse med at du køber din mobil. Andre gange er du måske allerede forsikret via en elektroniktilvalgsforsikring på din indboforsikring. Tjek op på det! Det kan vise sig at være guld værd hvis uheldet er ude.


Copyright 2024. NsThemes WordPress Theme.

blogostrap