Seneste teknologi inden for plastikkirurgi

DATE: 30th december 2020

AUTHOR: nicklas

I de seneste år har der været enorme fremskridt inden for hvordan teknologi bruges til at forbedre plastikkirurgi. Nu kan mænd og kvinder over hele verden opnå bedre resultater, samt gennemgå hidtil umulige procedurer. Det er alt sammen takket været teknologi.

Hybrid brystforstørrelse til et mere naturligt look

Fremtiden inden for brystforstørrelser indebærer muligvis hybrid brystforstørrelse. Her er der tale om et koncept, hvor der bruges både fedt fra patienten samt implanter. Det er især passende for de kvinder, som ønsker et brystparti, der ser naturligt ud, men som ikke har nok fedt til at opnå det mål.

I forbindelse med hybrid brystforstørrelse bliver fedtet placeret strategisk, og personaliseret til hver person. Når en person gennemgår en plastikoperation hos fx motiva danmark er der tale om en unik procedure for hver patient.

Generelt kan det være udfordrende at finde et implantat, der passer perfekt til et bryst. Vi er alle forskellige, og derfor kan teknologien bag hybrid brystforstørrelse være fremtiden frem inden for dette felt.

Endoskopisk ansigtsløft

Et traditionelt ansigtsløft kan være en utrolig risikabel procedure. Hvis plastikkirurgen ikke er trænet nok, kan det ende med nerveskade. Der eksisterer også risici for at ar bliver synlige efter operationen. Derfor kan endoskopiske ansigtsløft være vejen frem. Her er der tale om en ny teknologi, hvor der bliver lavet små indsnit langs hovedskalpen og tindingen.

I denne procedure bruges et endoskop. Dette er en teknologisk innovativ løsning med et kamera og lys for enden, som giver plastikkirurgen bedre mulighed for at fokusere på et specifikt område i ansigtet. Det vil føre til færre risici for komplikationer, færre ar, og generelt meget bedre resultater sammenlignet med de traditionelle ansigtsløft.

Robotter kommer til at assistere med plastikkirurgi

Fremtiden byder på robotter, og det gælder også inden for plastikkirurgi. Robotter bruges allerede i mindre udbredt form som assistenter til mindre operationer, og det vil sikkert blive til større operationer i fremtiden.

Robotter giver allerede nu plastikkirurger mulighed for at være mere præcise, samt endda at gennemføre procedurer, som hidtil var umulige. Derfor bliver det spændende at se hvad robotter kommer til at byde på inden for plastikkirurgi.

Hvem gennemgår plastikoperationer i Danmark?

Omkring 87 procent af plastikoperationer over hele verden gennemføres på kvinder. Dog oplever vi at i udbredt form at mænd ønsker at få foretaget botox-indsprøjtninger, fedtsugninger og brystkirtelvævsoperationer. Tal fra Sundhedsdatastyrelsen viser at 178 mænd gennemførte en plastikoperation i Danmark i 2008, mens det tal var mere end fordoblet til 567 i 2018.

Eksperter peger på at der er tale om en udvikling af den metroseksuelle mand, som begyndte at gå op i cremer og parfumer for omkring 10-20 år siden. Det er blevet mere acceptabelt at mænd også går op i deres udseende, men det er stadigvæk et følsomt emne, som der ikke bliver talt meget om.

Det er muligvis blot et spørgsmål om tid at mændene vil tale mere åbent om plastikkirurgi. På kvindernes side er det næsten ikke længere tabu at gennemgå en plastikoperation. Der er en udbredt holdning til at det er acceptabelt at gå under kniven, hvis det får en kvinde til at få det bedre med sig selv.


Copyright 2023. NsThemes WordPress Theme.

blogostrap