Vilde teknologiske fremskridt til biler

DATE: 29th november 2020

AUTHOR: nicklas

Kan du forestille dig at køre i en elektrisk varevogn? Eller lukke øjnene og se dig selv sidde i en selvkørende bil? Forestil dig også at køre i en bil, som kan skrive på vejene? Lyder det vildt? Læs mere nedenfor.

Fremtidens selvkørende biler

Realiteten er, at vores veje bliver fyldt op med selvkørende biler inden længe. Når vi når til 2025 regnes det med, at halvdelen af bilerne til dels er selvkørende. Dog skal vi helt frem til 2030, før bilerne bliver hundrede procent selvkørende, men der er heller ikke længe til. Der er mindre end et årti til, før størstedelen af verdens billister kan blive transporteret i selvkørende biler.

Kommuniker med andre billister med dine forlygter

I fremtiden vil din bils forlygter nærmest kunne tale for dig. Her tænker vi ikke på, hvordan du kan blinke af bilen foran dig, hvis han eller hun ikke kører hurtigt nok. Almindelige billygter med halogenpærer bliver før eller senere udskiftet af nyere avancerede forlygter.

De forlygter vil kunne kommunikere med andre på landevejene med lys, som kan bruges til at tegne symboler eller skrive tekst på vejene.

Derudover giber fremtidens dioder også mulighed for at lyse helt op til 600 meter med langt lys, selv når der er andre biler på vejen. Fremtidens billygter vil nemlig kunne detektere andre billister, og lyse op rundt om den, så du altid har mulighed for at køre med utroligt langt lys, når der er behov for det.

Fremtidens elektriske varevogne

Der har allerede været meget tale om elektriske personbiler, og dette er tæt forbundet med forholdet mellem udbud og efterspørgsel. Derudover får eldrevne varevogne ikke lige så meget støtte af staten, som elektriske personbiler gør.

Men lidt efter lidt kommer der flere og flere elektriske varevogne. Vi er blandt andet blevet introduceret for Citroën Jumpy, Peugeot Expert og Opel Vivaro i elektriske miljøvenlige udgaver. I 2021 vil Opel endda også introducere en elektrisk udgave af den mindre varevogn Combo i form af Combo-e.

Du kan allerede nu begynde at tænke på lækker bilindretning af de bæredygtige elektriske varevogne. En kombination af miljøvenlig kørsel, og innovativ, avanceret indretning af varevognen, vil gøre hverdagen stort set perfekt for dem, der kører i denne form for køretøjer.


Copyright 2024. NsThemes WordPress Theme.

blogostrap